News:

Login  |  Register

Author Topic: Actor Properties doesn't open  (Read 2468 times)

{RCU}HM.Will

  • Member
  • *
  • Posts: 97
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Actor Properties doesn't open
« on: June 19, 2011, 03:32:20 PM »
I tried to open the actor properties for an actor and it would open. I tried the right click, double- click, none of it would work. Any ideas?
Creator of the RC New Commando Mod

Home Page: http://www.wix.com/1pie347/swrcnewc

Moddb Page (Map Pack) : http://www.moddb.com/mods/rc-new-commando-map-pack

Dark Lord

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 240
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: Actor Properties doesn't open
« Reply #1 on: June 20, 2011, 06:12:31 AM »
try replacing the actor? never had that problem...
Ke nu'jurkadir sha Mando'ade

{RCU}HM.Will

  • Member
  • *
  • Posts: 97
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Actor Properties doesn't open
« Reply #2 on: June 20, 2011, 07:24:12 AM »
Tried it. Still doesn't work. Any other ideas?
Creator of the RC New Commando Mod

Home Page: http://www.wix.com/1pie347/swrcnewc

Moddb Page (Map Pack) : http://www.moddb.com/mods/rc-new-commando-map-pack

{CCP}VI

  • Member
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: Actor Properties doesn't open
« Reply #3 on: June 20, 2011, 09:43:42 AM »
reinstall. had the same problem and found no other solution.
Xfire- viscatus

{RCU}HM.Will

  • Member
  • *
  • Posts: 97
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Actor Properties doesn't open
« Reply #4 on: June 20, 2011, 10:58:08 AM »
But the surface properties and level properties still open. So does the defaults on the actor class browser. It's werid. Don't know what to do. Can't reinstall because i don't know where the game is!!! :'(
Creator of the RC New Commando Mod

Home Page: http://www.wix.com/1pie347/swrcnewc

Moddb Page (Map Pack) : http://www.moddb.com/mods/rc-new-commando-map-pack

Dark Lord

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 240
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: Actor Properties doesn't open
« Reply #5 on: June 20, 2011, 12:53:06 PM »
what actor is it doing this with? do any others work?
Ke nu'jurkadir sha Mando'ade

{RCU}HM.Will

  • Member
  • *
  • Posts: 97
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Actor Properties doesn't open
« Reply #6 on: June 21, 2011, 04:20:28 AM »
None of them do. It all started when I tried to copy paste water from a level into my level. I found that it worked on a different user on my computer, but I don't want to go back and forth between users
Creator of the RC New Commando Mod

Home Page: http://www.wix.com/1pie347/swrcnewc

Moddb Page (Map Pack) : http://www.moddb.com/mods/rc-new-commando-map-pack

Dark Lord

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 240
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: Actor Properties doesn't open
« Reply #7 on: June 21, 2011, 06:19:17 AM »
it has been very long since i did it, so im not sure, but i think the patch adds the unreal ed?
in that case, i would try putting your current unrealed files in a separate folder, and reinstalling the RC patch because you would seem to have activated some setting that is now saved in your unrealed configuration files
or on that note, perhaps you should copy over all the unrealed files from your user that works into the user files of the one that you use most often

note to self anyways, never copy and paste water lol
Ke nu'jurkadir sha Mando'ade

{CCP}VI

  • Member
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: Actor Properties doesn't open
« Reply #8 on: June 21, 2011, 08:09:50 AM »
the settings of the unreal ed should be in the system.ini in the save folder. i tried to replace it but it didn't help so i'd reinstall it. the whole game. its either impossible or at least pretty hard to reinstall only the patch. should not be that hard to find out where the game is.

regarding the water; did you try to enable the group of it in the groupbrowser? the editor crashes when you try to put fluidsurfaceinfos into your map and copying was the only working way for me.
Xfire- viscatus

Dark Lord

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 240
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: Actor Properties doesn't open
« Reply #9 on: June 21, 2011, 10:19:50 AM »
i would avoid reinstall as much as possible, ive known of others to experience and experienced myself cyclic redundancy errors in the registry, meaning you either buy a registry tool, or never install that game on that computer again. somehow, only lucasarts games have this problem, probably because lucas just wants more money (but thats just me venting)

anyways, i would try just deleting or moving the files out of the save folder. if that does not work, then copy over the whole system folder from the other user and replace it
Ke nu'jurkadir sha Mando'ade

{RCU}HM.Will

  • Member
  • *
  • Posts: 97
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Actor Properties doesn't open
« Reply #10 on: June 21, 2011, 12:58:18 PM »
I found the CDs and I reinstall it. The thing is, unreal was like I never touched it! The same maps were still under recent and everything. The folder in the game directory says I have no saves, yet my old saves are still on there when I played it! I tried replacing the systems to and it doesn't work. Any other ideas?
Creator of the RC New Commando Mod

Home Page: http://www.wix.com/1pie347/swrcnewc

Moddb Page (Map Pack) : http://www.moddb.com/mods/rc-new-commando-map-pack

Dark Lord

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 240
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: Actor Properties doesn't open
« Reply #11 on: June 21, 2011, 01:52:24 PM »
did you try the patching idea? if that doesnt work you might try googling the issue
Ke nu'jurkadir sha Mando'ade

{RCU}HM.Will

  • Member
  • *
  • Posts: 97
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Actor Properties doesn't open
« Reply #12 on: June 21, 2011, 03:06:57 PM »
I just made a new user and it works now. Thanks for everyones help!
Creator of the RC New Commando Mod

Home Page: http://www.wix.com/1pie347/swrcnewc

Moddb Page (Map Pack) : http://www.moddb.com/mods/rc-new-commando-map-pack

{CCP}VI

  • Member
  • *
  • Posts: 46
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: Actor Properties doesn't open
« Reply #13 on: June 23, 2011, 02:26:22 AM »
ik, its a bit late but i found a solution.
go to the folder gamedata->save and open the system.ini. there should be a line in there called actorproperties. delete that line, save the system.ini and it should work. the actor properties opened but you could not see them because they were not in your window.
Xfire- viscatus

{RCU}HM.Will

  • Member
  • *
  • Posts: 97
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Actor Properties doesn't open
« Reply #14 on: June 23, 2011, 05:00:54 AM »
Thanks for the response anyway!
Creator of the RC New Commando Mod

Home Page: http://www.wix.com/1pie347/swrcnewc

Moddb Page (Map Pack) : http://www.moddb.com/mods/rc-new-commando-map-pack