News:

Login  |  Register

Author Topic: I have path nodes but commandos get stuck :(  (Read 2540 times)

TimBob12

  • Member
  • *
  • Posts: 35
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
I have path nodes but commandos get stuck :(
« on: April 20, 2010, 10:52:29 AM »
I am working on some single player misions but everytime i play as i walk along my commandos will follow me along the path nodes I set but sometimes get stuck and just refuse to move.  I then have to go up to them and walk next to them and then they continue to follow me.  Any Ideas on how to fix this.


zeix72

  • Member
  • *
  • Posts: 47
  • Karma: +2/-3
  • Would you like some fries with that OWNAGE!
    • View Profile
Re: I have path nodes but commandos get stuck :(
« Reply #1 on: August 04, 2010, 11:23:50 PM »
Maybe u should see how the squad is configured in the normal campaign maps. Its either that or add more nodes?
That's a whole Bowlful of FAIL!!!

Sandcrawler

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 881
  • Karma: +16/-0
    • View Profile
Re: I have path nodes but commandos get stuck :(
« Reply #2 on: August 05, 2010, 02:45:55 PM »
Yea, whats your paths look like? just a line of nodes doesn't work very well.

Take a screenshot in the editor showing the paths and post it up.

Edit:
http://sandcrawler.net/forum/kfmod.php?page=tutorial-4
« Last Edit: August 05, 2010, 02:55:11 PM by Sandcrawler »
This is my super cool signature, if you think you can best it then make one and Personal Message it to me. :)

{RCU}HM.Will

  • Member
  • *
  • Posts: 97
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: I have path nodes but commandos get stuck :(
« Reply #3 on: August 30, 2010, 03:17:04 PM »
You add a CTSquad so they won't have to follow you (Search and Destroy)?
Creator of the RC New Commando Mod

Home Page: http://www.wix.com/1pie347/swrcnewc

Moddb Page (Map Pack) : http://www.moddb.com/mods/rc-new-commando-map-pack