Author Topic: Console  (Read 1016 times)

Judge

  • Member
  • *
  • Posts: 48
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Console
« on: June 13, 2009, 01:58:36 AM »
Hey guys, I have a problem with RC. I have reinstalled RepCom not long time ago and since I did it, I can't open the console.

Sandcrawler

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 881
  • Karma: +16/-0
    • View Profile
Re: Console
« Reply #1 on: June 13, 2009, 02:45:54 AM »
I don't know what to tell you, it worked before but not after the reinstall? I would try rereinstalling :P
This is my super cool signature, if you think you can best it then make one and Personal Message it to me. :)

Judge

  • Member
  • *
  • Posts: 48
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Console
« Reply #2 on: June 13, 2009, 05:08:35 AM »
Yes, it worked nice.

Edit: I resolved the problem. It's when I turned the game in english (instead of the french version that I have) that the console started bugging.
Then I have set it in french and it works.
Thanks anyways.

RC-1266

  • Member
  • *
  • Posts: 282
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: Console
« Reply #3 on: June 16, 2009, 04:17:06 AM »
it was probably your keyboard bugging then, I have that when my default english keyboard suddenly changes to dutch (I am dutch) while I'm in game. I have to use another key to open the console then.